Jessica Benjamins

Uitvoerend kunstenaar

Sinds 1998 heb ik de liefde voor de klei gevonden. Na een paar jaar les op de Vrije academie in Delft ben ik zelfstandig doorgegaan in de kunst.

De ontwikkeling van mijn werk is gelijk gegaan met de 3 kinderen die een grote inspiratie bron zijn voor mijn werk. Ook ben ik geïnteresseerd geraakt in het onderwerp hoog gevoeligheid/ sensitiviteit waar ik erg gedreven ben om deze onderwerpen met elkaar te kunnen bespreken. Vandaar dat ik naast de kunst ook graag mijn steentje er aan bij wil dragen om mensen de mogelijkheid te geven om hier meer over te weten te komen en zo met elkaar in gesprek te komen.

Dit jaar ben ik ook gediplomeerd edu-smart coach geworden.

Met deze techniek kan ik kinderen in hun kracht zetten om tot betere prestaties te komen. Ook kan ik door middel van kunst kinderen stukjes van zichzelf laten voelen waar ze tegenaan lopen zodat ze het kunnen herkennen om er volgens wat aan te doen.

Dankbaar ben ik om op zo’n prachtige lokatie te mogen werken!

De zwaluwen vliegen af en aan in mijn atelier en ze hebben zich gelukkig niks aangetrokken van de verbouwing. Ik hoop dat deze plek een ontmoetingsplek kan worden voor mezelf en voor anderen.

jessica_benjamins

Boudewijn Broekhuijse

Voorzitter Bestuur

Binnenkort vertel ik meer over mijzelf 

4A74B1C3-2B64-4BDD-AB16-736F8AC80C5E_1_201_a

Barend Lambrechtsen

Penningmeester

Binnenkort vertel ook ik meer over mijzelf 

barend-lambrechtsen

Vacature

Secretaris

Wij zijn op zoek naar een gedreven secretaris die net als wij kunst & cultuur in en om Amerongen een warm hart toedraagt.

Interesse? neem contact met ons op.

IMG-0297