Vriend worden van Stichting Amerongse Oogst

Wat voor vriend wilt u worden?

Vrienden zijn er in soorten en maten. Daarom hebben we een aantal mogelijkheden voor vriendschappen. Voor alle vriendschappen geldt dat ze een looptijd hebben van 12 maanden. Na die periode kunt u de vriendschap verlengen of verloopt de vriendschap automatisch.

Alle vrienden worden opgenomen in een uniek kunstwerk. Uw naam wordt op creatieve wijze verwerkt. Het kunstwerk zal een levend geheel vormen waarop telkens meer namen verschijnen. Het kunstwerk zal uiteindelijk tentoongesteld worden in het atelier van Ieders Kunst, ons clubhuis. 

Samenwerking met Cango Tickets

Hoe kun je als kleine stichting een vriendenprogramma opzetten?

Wij hebben een samenwerking met Cango Tickets. Een organisatie die kleine en grote initiatieven ondersteunt met technologie waarmee zij in staat zijn eenvoudig een betaal-programma op te zetten.

Een account is zo gemaakt en er zijn geen abonnementskosten. Per transactie betaald de koper (in ons geval de vriend) een kleine vergoeding (€ 1,50) aan Cango Tickets. Voor ons is deze service een ideale oplossing. Wij krijgen overigens niets voor deze positieve review en link naar Cango, wij geloven vooral in verbinding.

Stichting Amerongse Oogst
Dwarsakkers 27
06-25231506